Al van jongs af aan ben ik door sport geboeid, zowel van het zelf sporten als het live bijwonen van een sportwedstrijd kon en kan ik echt genieten. Later groeide mijn interesse voor wetenschap en het menselijk lichaam. In mijn beroep als kinesitherapeut slaag ik erin om deze verschillende interesses te combineren.

Ik zie het als een uitdaging om samen met jou naar een gemeenschappelijk doel toe te werken: pijnvrij kunnen bewegen in het dagelijks leven en weer genieten van je favoriete sport of hobby. Ik volgde mijn Masteropleiding in de Revalidatiewetenschappen en Sportkinesitherapie aan de K.U Leuven en specialiseerde nadien verder in de Manuele Therapie via een postgraduaatsopleiding aan de Universiteit Gent.

Na vijf jaar ervaring te hebben opgedaan in twee groepspraktijken startte ik mijn eigen praktijk: Kinact. Hier gaan we voor een optimaal herstel van jouw klachten. Om je de best mogelijke behandeling te kunnen blijven garanderen, blijf ik mij ook voortdurend bijscholen binnen mijn vakdomein. Ik ben dan ook opgenomen in Het Nationaal Kwaliteitsregister voor de Kinesitherapeuten, dat je kan terugvinden op www.kinesitherapie.be.